Kemaliye İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://kemaliyeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kemaliye Mahallesi Okul Sokak no27 ORTACA / MUĞLA
VİZYON : Koşulsuz sevgiyle evrensel bilgi ve değerlere ulaşmak..
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : SOSYAL,KÜLTÜREL,SPORTİF VE AKADEMİK BAŞARILAR **Sportif Alanda:(Ulusal Düzeyde): Kız öğrencilerde beş il birinciliği,üç grup ikinciliği.Erkeklerde dört il birinciliği,üç il ikinciliği,bir il üçüncülüğü,üç grup birinciliği,bir yarı final ikinciliği(Ülkede ilk 8 takım arasına girmek),bir kez de yarı final birinciliği,ardından Türkiye üçüncülüğü(1997).Satranç il birinciliği ve Türkiye 13.lük derecesi.Yerel Düzeyde iki Kaymakamlık ve Egemenlik turnuvası birinciliği ve üçüncülüğü. **Kültürel Alanda:Çeşitli şiir ve resim yarışmalarında toplam 3 birincilik,6 ikincilik,4 üçüncülük **Çevre yarışmasında bir birincilik,bir üçüncülük.

Saatler : Başlama Saati:08.30 Bitiş Saati :14.30
Isınma : KLİMALI
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezine 15 dakikada bir araç geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Mahallemiz Dalaman Ovası üzerinde Ortaca Dalyan Karayolu üzerinde kurulmuştur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık:4km İl Merkezine Uzaklık :80km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :